Σε ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά της Αρκαδίας, το Παράλιο Αστρος μόλις 30 χιλ. από το Ναύπλιο, 45 χιλ. από την Τρίπολη, 40 χιλ. από τις Μυκήνες και 170 χιλ. από την Αθήνα δημιουργήσαμε για εσάς, τα FOUFAS HOUSES.

Σε έκταση 4,5 στρεμμάτων βρίσκονται 5 ανεξάρτητες μεταξύ τους μεζονέτες. Κάθε μια από αυτές διαθέτει μεγάλη βεράντα, 14 τ.μ, με πέργολα σκεπαστή, καθώς και έναν πανέμορφο κήπο με ελαιόδεντρα. Σε απόσταση 100 μ. βρίσκεται η λαμπερή αμμουδιά που εκτείνεται σε έκταση 9 χιλ. μπροστά από μια ολοκάθαρη θάλασσα.

Κάθε κατοικία είναι 55 τ.μ. διαμπερής.

Διαθέτει ένα δωμάτιο με δυο κρεβάτια, μια σοφίτα με ένα διπλό κρεβάτι καθώς και επιπλωμένο σαλόνι με καναπέ/κρεβάτι, τζάκι, air-condition, τηλεόραση και γραμμή για internet. Έχει μεγάλη ενιαία κουζίνα, φουρνάκι και μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη. Τα w.c. είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο ρούχων, σεσουάρ μαλλιών και παροχή ζεστού νερού όλο το 24ώρο.

Οι μεζονέτες FOUFAS HOUSES αποτελούν ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στη γύρω περιοχή της Ορεινής Αρκαδίας ( Αγ. Ιωάννης, Αγ. Πέτρος, Καστρί, Καστάνιτσα και την φημισμένη Τσακωνιά). Δίνεται επίσης η δυνατότητα για μοναδικές εξορμήσεις στην βυτίνα, Λεβίδι, Στεμνίτσα, Δημητσάνα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στην Τρίπολη. Εύκολη είναι επίσης από εμάς και η πρόσβαση στο Ναύπλιο- Τολό όπου από εκεί μπορεί κανείς να μεταβεί στα νησιά του Αργοσαρωνικού όπως Αίγινα- Αγκίστρι - Πόρος αλλά και στα νησιά του Αργολικού Κόλπου όπως Σπέτσες – Ύδρα - Πορός. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει δρομολόγιο και από Παράλιο Άστρος για Σπέτσες - Ύδρα.

Foufas_Houses_Astros

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλεφωνά επικοινωνίας.
Εναλλακτικά μέσα από την πλατφόρμα του Facebook messenger για άμεση απάντηση των ερωτημάτων σας.

Phone : +(30) 27550 51898
Mobile : +(30) 697 8183520

Follow UsLike Us